tiistai 6. maaliskuuta 2012

tiistai 6. maaliskuuta

06/03/2012 || auto 6200 || 06.40 - 15.00


Tjooh, tänään olikin sitten vähän erilainen koulupäivä. Piti olla pyöräkoneen käyttöä koko päivä, mutta tuli pari mutkaa matkaan kun eilen saatiin tieto, ettei meillä olekaan konetta, niin olinkin sitten työssäoppimassa.


Jakolenkki alkoi yllätyksettömästi taas Askonkadulta josta jatkettiin kohti auringonnousua... siis Möysään, Mukkulaan ja keskustaan ja jossain välissä käytiin Nastolankin puolella pyörähtämässä. 


Aamun eka kahvi"tauko" joskus 09.00 ravun iloisessa seurassa.

Vaihdettiin paikkoja siinä puoliltapäivin ja noutoja oli mm. Teknowarelta, TenStarilta, Ipa-Pesulta, Esaprintiltä, Marakonilta, Eccualta jne. Se on jännä miten Eccuan pihalla sählään aboutten aina, mutta TenStarilla oon varmaan joka kerta onnistunu valitsemaan oikeahkot ajolinjat ja veivannu Murun tyylikkäästi suoraan. 

Yhdyskadulla vietettiin pieni tauko kun odotettiin noutoja. Siinä sain kuningasidean vähän kuvailla, ja melko tekotaiteellisiahan niistä tuli :D Mutta olipahan vaan kaunis aurinkoinen sää, ihana auto ja hyvää seuraa, joten oli ihan rento hetki :)  

Tollanen lava Teknowarelta tuli, ja mehän ollaan niin koviksia ettei me mitään Roclaa tai nokkakärryjä tarvita vaan punnerretaan tavarat käsin autoon. 

Päivän päätteeksi Kiidossa repästiin ja näytettiin miten mut on koulutettu ja miten meillä hommat hoidetaan. Mulla oli Orjatar-kaulapanta kaulassa ja Jani talutti mut sisälle, ja kiltisti jäin paikoilleni odottelemaan vaikka en ollut edes hihnassa kiinni. "No nyt on asenne kohdallaan, meinaan Lanu talutti tänne oman orjattaren ja vieläpä kaulapannassa!" 

Tällainen päivä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti