lauantai 24. maaliskuuta 2012

perjantai 23. maaliskuuta

23/03/2012 || auto 6200 || 07.00 - 15.00


Aloiteltiinkin normaalia myöhemmin tänä aamuna 61 rahtikirjan voimin, ja arvatkaas mistä? No Pennalasta. Meitä nähtävästi saa pompottaa ihan urakalla. :) Ei sinne onneks ollu ku 6 paikkaa mutta yks niistä oli sellanen jota navigaattorikaan ei löytänyt. Onneksi vastaanottaja saatiin puhelimitse kiinni niin hän osasi antaa vähän vinkkejä mistä määräpaikka löytyy.


Normaalisti ollaan tosiaan siinä 0630 jo Askonkadulla, tänään 0830 vasta Renkomäessä omaa reviiriämme kohti ajelemassa. Että semmoset reippaat 2h normiaikataulusta jäljessä. Onneks ensimmäiset "omat" paikat saatiin heitettyä nopeesti; Askonkadulla Empowerin kaverille ei tarvinnut edes soittaa koska hää sattui olemaan firman oven edessä ja otti paketin vastaan, ja Merivaaralla trukkikuski oli pihahommissa ja samalla kuittasi kirjat ja nappasi tavarat trukkinsa kyytiin. Salonaukiolla sitten taas puolestaan oli ruuhkaa eikä päästy lähellekään työmaata, ja kun meillä ei hirveästi ois ollu varaa menettää enempää aikaa niin lava häätyi sitten kantaa sinne käsipelilllä.


Holmassa päin pyörittiin myös ja sieltä jaot hoidettuamme suunnattiin Nesteelle, Jani kävi hakemassa kupit kahvia sillä välin kun mä tankkasin auton, mentiin meinaan taas ihan höyryillä nuo viimeiset paikat. 


Keskustaan meillä olikin sitten varmaan joku yli puol autoa tavaraa mutta onneks osa oli sellasta pikkusälää mitä saatiin jaettua kahteen paikkaan yhtäaikaa. Ja Paavolan Citymarkettiin meni heittämällä 24 kollia, ja käyttötavarapuolen vastaanottajan ilme oli kyllä hyvä kun hää tuli siihen auton viereen ja huikattiin sille että "Ois 24 pakettia tavaraa". Vastaukseksi tuli päänraapimista ja huudahdus: "MITÄ V*****?!" :D Normaalisti viedään sinne ehkä just maksimissaan jotai kuutta kollia kerrallaan niin tää tuli ehkä vähän yllätyksenä. 


Keskustajakojen päätteeksi haettiin vielä Maustemestasta kahdesta eri osoitteesta kaksi lavaa, jossa jälkimmäisessä mä sitten hyppäsin puikkoihin ja ajoin Karismaan vielä viimeisille jakopaikoille. Hehee, siellä sattui yks hassu pikku juttu jolle tuli kyllä naureskeltua, mutta oikeastaan en kyllä viitti sitä ehkä tänne kirjoittaa kuitenkaan. Koskaan ei tiedä kuka lukee :) Ja tiiän, tää on tosi ärsyttävää että alottaa jotain mutta ei lopeta, mutta toimikoon tää nyt lähinnä itselle muistutuksena. Mut toki saa kysyä jos kiinnostaa :D


Kariston Nesteeltä haettiin päivän toiset kupit kahvia ja pidettiin tauko. Ei me oltu ku ehkä 15min parkissa (ja kuunneltiin Francinea, nam!), mutta silti... pakko oli hengähtää, kun oli ollu kieltämättä aika hektinen aamu ja välillä oikeesti mietitytti että miten me siitä selvitään. Kuormaakin oli vaikka muille jakaa... ihmeen paljon ton kokoseen autoon mahtuu tavaraa.


Ja, pakko sanoo vielä että päätin sitten tuolta Nesteeltä lähtiessäni riipaista kontin kyljellä vähän liikenteenjakajaa. :D Onneks konttiin ei tullu edes jälkeä, vaikka auto kyllä heilahti aika nätisti ja kuului sellanen epäilyttävä tömähdys että olin jo hetken varma että lommo sinne tuli, mutta ei siinä tosiaan ollu sen kummempaa jälkeä kun mikä vaikka puun oksasta jää likaiseen kontin seinään. Ei mitään painaumaakaan missään. Liikennemerkistä en sitten tiedä... en vaivautunut edes katsomaan. :)


Onneksi noutoja ei ollu ihan yhtä paljon ku eilen ni päästiin hyvissä ajoin purkamaan, Kiidossa oltiin tosiaan siinä kolmen pintaan. Tänään aiheutettiin hämmennystä sillä, ettei yritetty aiheuttaa hämmennystä. Vein jaetut kirjat niille kuuluvalle paikalle kun tiskin takaa kuuluu että "On tainnut oppi mennä perille." Kysyvän katseen äänen suuntaan luotuani tuli tarkennus "Kun et ole hihnassa" :D


Pennalassa. Ei tuokaan tie ihan liian leveä ollut, mut onneks ei tullu ketään vastaan. Ja tuo rapu se aina jaksaa virnuilla ja huudella törkeyksiä... häpeäis!

Semmonen kuorma tänään. Kuva on otettu Askonkadulta eli tuohon mennessä on jo se 8 paikkaa yhteensä jaettu. Onhan tuo täydempikin ollut mutta ihan kiitettävästi oli tavaraa nytkin.


Ahistaa muuten jo valmiiks ajatus siitä, että ens viikolla on viimenen viikko harjottelua. :( Kaks jaksoa menny ihan liian nopeesti. Joku kiltti ihminen vois pysäyttää ajan, jooko? Jos mä oikein nätisti pyydän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti