keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

keskiviikko 14. maaliskuuta

14/03/2012 || auto 6200 || 06.45 - 15.00


Aivan sairaan hauska päivä takana! :D Kaikki ei ehkä menny ihan nappiin, mutta naurettua tuli ainakin.


Aamu lähti ihan normisti Askonkadulta liikkeelle, sieltä jatkettiin Iso-Paavolankadulle ja sieltä muistaakseni Formecalle, tai ainakin sinne suuntaan. Möysän ja Mukkulan jaot meni kohtuu mallikkaasti, mitä nyt yks paikka jäi jakamatta kun ei saatu vastaanottajaan minkäänlaista yhteyttä ja paikka oli pimeenä eikä ovet auenneet meille, sniff. :( Keskustaakin saatiin pari paikkaa jaettua kunnes sitten Keskusmusiikin jälkeen oltiin lähdössä siitä YA:n edestä Aleksille, kun riipastiin vähän turhan läheltä hankea (siis se näytti ihan perus hangelta mutta oli umpijäässä) ja rupes vaan kuskinpuolelta hirvee suhina kuulumaan ja alkoi ajotietokone itkemään että jarrupaine liian alhainen. Paineilmaletkuhan sieltä poikki pamahti ja siinä hetki vierähti, että Jani sai sen taiteiltua takaisin. Siinä vähän ehkä jännittäen ajeltiin Veholle ja toivottiin, että letku pysyy paikoillaan perille asti. Meinaan jos se olis irronnu, olis Atego todennäköisesti pysähtyny ku seinään ja jääny siihen. :) Onneksemme kuitenki selvittiin kunnialla korjaamolle asti ja siellä taas ilmaista kahvia lipitettiin sillä välillä, kun Murua korjattiin. Välillä kuulu hallin puolelta oikeen kunnon suhinaa, arvatenkin meidän uljaasta sotaratsustamme. :D


Vehon reissun jälkeen takaisin keskustaan hoitamaan jaot loppuun... Meillä oli vielä varmaan joku 5-10 paikkaa käymättä kun rupes jo puhelin piipittämään noutoja, joita tuli heti ensi kättelyssä 11 kpl ja jonossa oli kuulemma joku 50. Ihan ku ei oltais oltu tarpeeks tiukilla ilman sitäkin tietoa... mutta kunniallahan me kaikesta selvittiin, koska ollaan vaan niin tehokkaita. ;)


Finnkinoon vietiin yks lava ja eiköhän nämä meidän 11EVIläiset ei-työssäoppijat ollu siellä lusmuilemassa herra isoherra Pulkkisen kanssa. Hah, on siinäki koulunkäyntiä, kun leffateatterissa kerkeävät hengailemaan. ;)


Noudoille kun lähdettiin niin sykittiin kyllä ihan kunnolla. Puolijuoksua paikasta toiseen eikä kyllä turhia viivytelty. Kahvit oltais käyty yhdessä välissä nappaamassa, mutta kah, huoltoaseman tiskillä oli lappu että "Pahoittelemme, Visa Electron ei toimi tällä hetkellä", joten jäi sit kahvit sinne kun kummallakaan tietenkään ollu yhtään käteistä mukana. :) Hyvin silti jaksettiin ja juttujen taso oli jotain ihan käsittämätöntä oikeastaan koko päivän. "Pirkko ja Timppa Kaukokiidosta terve!" ja "Oliko se nyt se kännykkä vai...?" kertoo tän päivän tasosta kaiken oleellisen.


Ja koska oli oikeasti Kiire isolla K:lla, ei nyt tullu kuveja. :(
Huomenna sitten paremmalla ajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti