keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

keskiviikko 28. maaliskuuta

28/03/2012 || auto 6200 || 06.40 - 15.00


PISTE MULLE!! HOOSIANNA!


Tänään on ollu vähän tämmönen päivä. :D Tavaraa oli taas kontintäydeltä mutta jotenki se kuorma vaan ihan huomaamatta pieneni ja yhtäkkiä oltiinkin jo tyhjiä. Mihinkäs me tänään vietiin tavaraa... Iso-Paavolankadulle (aamu alkoi sieltä mutta se oli turha reissu, kun ei ketään paikanpäällä firmassa johon piti tavara toimittaa, joten käytiin siellä sitten vähän myöhemmin), Salonaukiolle, Prisma Holmaan (sieltä tuli samalla nouto, tyhjiä SodaStream pulloja [näinkin ne siellä neuvonnassa eilen kun käytiin vähän shoppailemassa]), Paavolan Citymarkettiin (hämmennyin suuresti kun käyttötavaran vastaanottaja olikin eri ku normaalisti, sitte muistin, että ahaa, heppuhan sanoi viime viikolla jäävänsä lomalle), Messilään, Rullakadulle, jopa Kutajärvelle... Sinne meni kahteen paikkaan öljytynnyreitä ja oikeesti ajettiin ihan korpeen, kohtuu kapeeta tietä. :) Vähän jouduttiin takapakkiakin ottamaan, mutta siitä kuvaa ja tarkempaa sepostusta myöhemmin.


Tittidii... Teknowarelta käytiin hakemassa jotain pakettia, tai Jani kävi mä vaihdoin oman digikorttini sillä välin koneeseen. Kivistönmäen Shelliltä koukattiin kahvit mukaan ja suunnattiin takasin Yhdyskadulle parkkiin hetkeksi, aurinkoa ottamaan. ;) Oon viime aikoina löytäny mitä jännittävämpiä autossaröhnötysasentoja! 


Kahvitauon jälkeen sitten saatiinkin veivata aikamoista siksakkia. Tarkkaa järjestystä en kyllä muista, tää on nyt tällainen suuntaa antava selitys joka saattaa sisältää asiavirheitä, mut hei ei takerruta niihin! Soft Furnille suunnattiin ihan ensiksi, sieltä piti lähteä yksi lava, mutta eihän se ollut siellä edes valmiina vielä... "Tulkaa puolen tunnin päästä takaisin", kävi käsky, ja ei kai me nyt odottelemaankaan jääty... CNC Muotocolle seuraavaksi, sieltä Stalalle, Stalalta MegPowerille (joka siis on Muotocon vieressä), sieltä Volar Plasticille (joka taas on Stalan naapurissa, no melkein ainakin)... Jossain vaiheessa noukittiin kyytiin se Soft Furnin lava, jonka siis piti olla EUR-lava mutta oli kyllä todellisuudessa pikkasen isompi ja sitä sai hetken taiteilla kyytiin. Eurekalla käytiin viimeisenä, sieltä tuli kyytiin kaks lavaa joista toinen oli niin korkea, ettei se ois mahtunu kyytiin, mut vähän ku kikkailtiin niin kyllä se mukaan saatiin kuitenkin. 


Paperilavat aina säväyttää, niitä ei halua sisäänkantoina :D Onneks tää ei ollu sellanen. Etualalla taas sivuovelle laitettu seuraavat paikat.


Kutajärvellä piti vähän peruutella, kun vastaan tuli tommonen meitä vähän leveämpi kikotin eikä todellakaan oltais mahduttu tohon tielle rinnakkain. Tai oltais, mut sitte jompikumpi meistä ois ollu ojassa :) Onneks ei ollu pitkä matka pakitella, ois voinu vähän ahistaa jos oltais oltu jo ihan toisessa päässä tietä tai edes yli puolenvälin...

No tästä tuli kyllä huono kuva, pahoittelut siitä... mutta tuosta vehkeestä siis säädellään auton perän korkeutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti