torstai 22. maaliskuuta 2012

keskiviikko 21. maaliskuuta

21/03/2012 || auto 6200 || 05.00 - 16.00


Olimpas taas ahkera ja heräsin niin aikaisin, että kerkisin mukaan Kiitoon lastaamaan päivän kuorman Muruun! Hyvä minä! :) Lastauksen jälkeen haettiin kahvit ja suunnattiin kohti uutta päivää ja uusia seikkailuja, oliskohan kello ollu arviolta varttia yli kuusi. Kuormaa ei tullu mitenkään hirveästi, ehkä joku puol autoa, eikä rahtikirjojakaan ihan liikaa ollut mutta ei me silti lorvailemaan keritty, koko ajan oli kyllä tekemistä.


Jakolenkin aikana käytiin yksityisten asiakkaitten lisäksi mm. Univerillä, Isku Keittiöillä, Sokoksessa, Triossa, Messuhallilla ja Karismassa. Noudot taas hoidettiin normaaliin tapaamme niin että minä hyppäsin puikkoihin... päivän kohokohta päästä ajeleen :) Sitä ennen pidettiin kuitenkin pieni hengähdystauko vaikka ei olisikaan välttämättä tarvinnut... mutta ku koko päivä oltiin taas juostu ees taas niin kyllä se teki hyvää nauttia se kuppi kahvia ihan täydessä kiireettömyydessä. Auttaa kummasti jaksamaan. Niin ja jakolenkin loppupäässä, kun oltiin jo keskustaa jakamassa, mua rupes (liekö aikaisesta herätyksestä johtuen) väsyttämään ihan sikana, niin sain luvan (tai no melkein käskyn) ottaa pienet unoset. Torkahdin pikku hetkeksi (5-10 minuuttia ehkä?) ja kylläpäs se helpottikin kummasti. Sen jälkeen jutun taso taas laski ku lehmän häntä. :D 


Noutoja meille tuli aika perus paikoista ja niitten jälkeen suunnattiin Launeelle Originatorille kyselemään vähän Ategoon peilejä... ei meinaan mennyt kikotin katsastuksesta läpi mm. siksi, kun peilit oli vaurioitunu :) Originatorilla ei hyllyssä ollut sopivia joten ajettiin sieltä Veholle, ja sieltä sitten onneksi löytyi oikeanlaiset. Käsky kävi saman päivän aikana käyttää vehje leimalla, joten ajoin sitten tuohon Katsastajankadulle ja jäin siinä pois kyydistä, kun se on melkein mun naapurissa... Kyllähän siinä kerkesikin kertyä päivälle mittaa aika justiinsa se 11 tuntia :)


Päivän kuorma... aika säälittävä :)

Muru odottamassa katsastusta. Säälitti jättää toinen sinne kun sitä ihan selkeesti pelotti. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti