lauantai 17. maaliskuuta 2012

perjantai 16. maaliskuuta

16/03/2012 || auto 6200 || 6.30 - 15.20


Automaan ja Askonkadun kautta hommat lähti taas rullailemaan ja tänään Möysään ja Mukkulaan oli yllättävän vähän tavaraa, tai siis vain muutamaan paikkaan (mm. Formeca, Kytölän päiväkoti, Sandvik) joten oltiin jo ihan hyvissä ajoin keskustassa. Mutta ennen ku menen siihen sen tarkemmin niin pakko jakaa keskustelu erään asiakkaan kanssa, kun vietiin hänelle paketti. Asiakas kysyi, että täytyykö kuitata ja vastasin että kyllä, ja samaan aikaan Jani huikkasi mulle sitten, että hän menee jo autoon ja että saan hoitaa kuittauspuolen ja tulla sitten perässä. Loppuun hää lisäsi vielä että "No sehän nyt on itsestäänselvyys", siis se, että kyllä mä sinne autoon takaisin menen. Saman tien asiakas pamautti rahtikirjan pöytään ja kysyi että "Kuka sanoi? Ai mikä on itsestäänselvyys?" Minä siihen että juu kuljettaja sanoi ja osoitti lausahduksen minulle, ei asiakkaalle. "No minä jo ajattelinkin että pidetäänkö sitä muka itsestäänselvyytenä, että kuittaan tämän kirjan". Yritin siinä sitten parhaani mukaan kohteliaasti sanoa että ei tietenkään, ja että meillä vaan sattuu olemaan joskus vähän omalaatuista huumoria... "No ei sitä silti asiakkaan kuullen tarvi viljellä!" asiakas tokaisi ja vaikutti hyvinkin nyrpeältä. Heti oman kappaleeni rahtikirjasta saatuani ja oven sulkeuduttuani perässäni en enää voinu peitellä huvittuneisuuttani... Niin, sehän nyt on ihan kamalaa, jos töissä sattuu olemaan kivaa. Olis ehkä hänenkin kannattanut pysähtyä miettimään mille alalle oikeasti haluaa. ;)


No mutta sitten keskustaan. Koitettiin saada sykittyä kaikki keskustan jaot ennen puolta kahtatoista koska meidän piti olla Veholla (yllätyyyyys!) puoliltapäivin, ja vaikka välillä näytti vähän tiukalta niin selvittiin silti niinkin mainiosti, että ainoa paikka, joka jäi jakamatta, oli AJK (=ajoitettu jako) klo 13.30 - 14.00. :) Ja tällä kertaa Veholla meidän rohmutessa ilmaista kahvia Murulle tehtiin päästömittaus sekä katsastusta varten tarvittavat piirturi- ja nopeudenrajoitintarkastukset. Ens viikolla sitten leimalle.


Vehon jälkeen noudot ja mun ajovuoro. Suunnattiin ensin Messuhallille ja sieltä Teknowarelle, joka oli, hmm, turha reissu. Sikäli siis turha, koska kukaan ei yllättäen tiennyt mitään mistään ulkomaanviennistä. Ei sitten keritty jäädä sitä sen kummemmin selvittelemään kun piti keretä se AJK hoitamaan (joka oli keskustassa) ja sieltä suunnattiin suoraan Terveystalolle Aleksanterinkadulle. Oli kivaa ajella sielläkin kun normisti suurin osa mun ajoista tapahtuu keskustan ulkopuolella. Terveystalolla vähän sama homma kun Teknowarella, ulkomaille piti lähteä 10kg paketti eikä sielläkään kukaan tiennyt mistään mitään. Yksi lääkäri sitten selitti jotain että heiltä on kyllä lähdössä ulkomaille näyte mutta että sitä ei olla vielä edes otettu ja potilas juurikin odottaa vuoroaan... Naureskelin siinä sitten Janille että jotain 10kg virtsanäytettäkö me sieltä odotellaan. :D Ei ihan... loppujen lopuksi saatiin selvittelyjen jälkeen puhelimitse kiinni sellainen ihminen, joka osasi sanoa, että kyllä heiltä on lähdössä 10kg kolli ulkomaille mutta sen voi hakea vasta tiistaina. Eli turha reissu sekin. :) Terveystalolta takaisin Teknowarelle, mutta toiselle puolen tietä missä alunperin käytiin, ja sieltä vielä viereiselle tontille... eli kolmas osoite toden sanoi ja sieltä se Kiinan vienti sitten löytyi. Ah mikä voittajafiilis!


Iltapäivällä viimeisen noudon jälkeen kotia kohti suunnistamassa. Huomioikaa kuvassa ne tärkeimmät; kahvikuppi, karvanopat ja aurinkolasit. Pilvisinäkin päivinä saa näyttää coolilta ;) Vasemmassa alareunassa tuulilasia vasten näkyy noutorahtikirjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti