torstai 8. maaliskuuta 2012

torstai 8. maaliskuuta

08/03/2012 || auto 6200 || 06.40 - 14.30


No olipas siinä letkeä työpäivä, ei voi muuta sanoa! :) Aurinkokin paisto niin nätisti ja meillä molemmilla oli aurinkolasitkin mukana, saatiin myös ilmaista kahvia ja rahtikirjoja oli, uskokaa tai älkää, 27 kpl. KAKSIKYMMENTÄSEITSEMÄN KAPPALETTA!! Ja osa niistä vielä niin, että pari kirjaa samaan paikkaan. 20-25 eri jakopaikkaa. Ihan törkeen vähän.


Aamusella käytettiin Muru Veholla huollossa kun oltiin ensin muutama paikka jaettu. Muruun vaihdettiin uudet polttimot sillä välin kun me lipitettiin kahvia. :)


On muuten tosi lepposaa ajella nyt kun on tiet osittain jo sulanu. Ei jäisissä teissä muuten mitään vikaa ois, mutta kun noissa Continentaleissa ei ole pitoa yhtään ja muutamaan otteeseen on reittisuunnitelmat vaihtunu lennosta kun on menny risteyksissä vähän pitkäksi... Nyt ei sitä huolta ole. Ja on tosi kiva kun oon alkanu muistamaan jo kohtuu hyvin noita meidän vakiopaikkoja. Jää paljon paremmin kaikki mieleen kun ite ajaa.


Noutoja meillä oli tänään myös keskustasta Panimokadulta. Kiva välillä kokeilla ajamista ihan keskellä kaupunkiakin ja vielä niihin aikoihin, kun on paljon ihmisiä liikenteessä. Eihän se ajaminen sen kummempaa ole tuollakaan, mutta vähän enemmän saa kyllä keskittyä. Which is nice. Haluan haasteita ja otan tuon sellaisena.


Päivän ehkä suurin yllätys oli se, että sohlasin Murun Purvacin laituriin kertaheitolla onnistuneesti. Ei se ees ole vaikea paikka, mutta pimeä. Varsinki ku auringonpaisteesta pakitat sinne pimeään tunnelintapaiseen, niin hetki menee että silmät tottuu siihen. Mutta niin, harjoitus tekee mestarin, ja onhan mulla sentään yks mestari näitä hommia opettamassa ;D


Tekotaiteelliset kuvaukset part 83,4: Johtotähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti