sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

perjantai 9. maaliskuuta

09/03/2012 || auto 6200 || 06.40 - 14.40

Aamuksi oli sovittu ajoitettu jako kello 7 - 7.30 joten suunnattiin normaalista poiketen heti ensimmäiseksi Ruoriniemeen ja oltiinkin siellä aika justiinsa seiskalta. Käytiin toimittamassa tavara perille ja takas tultuamme saatiin kunnon saarna Etelä-Suomen Sanomien jakeluauton kuljettajalta, kun oltiin muka jätetty auto hänen tielleen. Hyvin se siitä näytti silti välistä mahtuvan, mutta nähtävästi hänellä oli vaan vähän huono päivä.

Muita jakopaikkoja päivän mittaan oli mm. Paavolan Citymarket, Trio, Sokos, Hyprox, Karisma, Teknoware yms. Paikkoja oli taas yllättävän vähän ja esim. Hong Kongiin meni heti kerralla 5 rahtikirjaa. Helppo päivä siis taas.

Karisman jälkeen vaihdoin oman digikorttini koneeseen ja pienen hengähdystauon ja kahvikupillisten jälkeen suunnattiinkin noudoille.

Esa Lehtipainolta lähti meidän kyytiin kolme tuollaista pönikkää.

Tän päivän laituriinperuutukset meni kaikki niin nappiin kun vaan voi mennä. Kuva Holman Prisman laiturista.

Tuolla Holmassa käytiin muuten ihan turhaan kun meille tuli tieto, että sieltä olis lähdössä joku maalilava, ja kun lähdettiin sitä kyselemään niin kävikin ilmi että joku toinen Kaukokiidon auto oli hakenut kyseisen lavan jo eilen. Hmm, kiva, että viestit kulkee... Tuon lisäksi haettiin tavaraa mm. Iskusta (hienoista peruutuksista tuo meni kyllä ylivoimaisesti parhaiten ja sainkin kyllä kuulla siitä), Rastecilta, Hyproxilta, Stalalta, Marakonilta ja päivän päätteeksi vielä J-Steeliltä. 

J-Steeliltä lähdettiin sitten pikkuhiljaa suuntaamaan kohti Hollolaa ja Kaukokiidon terminaalia. Taas aiheutettiin hämmennystä ja Jani talutti mut sisään hihnassa, lykkäsi remmin tiskin toiselle puolelle ja sanoi että "Pidätkö tuota hetken, en uskalla laskea irti ettei se vaan lähde karkuun". :D Sinne heebot jäi naureskelemaan ja pyörittelemään päitään kun lähdettiin.

Että sillälailla tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti