keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

keskiviikko 7. maaliskuuta

07/03/2012 || auto 6200 || 05.00 - 15.00


Tulevaan powerpoint-esitykseeni materiaalia kasaan haaliakseni heräsinkin tänään hieman aikaisemmin ja lähdin talutushihnassa (kyllä, ei ollut edes vitsi) Kiitoon katsomaan, miten tuo aamu siellä oikein menee ja mitä kaikkea se sisältää. Rahtikirjojen läpi käymistä, järjestelyä, tavaroiden lastaamista, vielä vähän rahtikirjojen läpikäymistä ja koneelle lyömistä ja niin edespäin.


Kiidosta startattuamme napattiin mukaamme aamukahvit ja suunnattiin ensimmäisenä Askonkadulle (ja tähän taas näitä kivoja pikku sivuhuomautuksia mutta 5,5h yöunien ja 10h työpäivän jälkeen teksti voi olla vähän korkealentoista ja se punainen lanka saattaa olla hyvin piilotettuna tai jopa puuttua kokonaan) josta jatkettiin Automaalle. Ja, AAHA! Ensimmäinen videopätkä teidänkin, armaat lukijani, päivää piristämään. Pikainen esittely siitä, millainen meidän uljas sotaratsumme on sisältä ja mitä kaikkea jännää sieltä löytyykään. Nauttikaa, ja huomioikaa biisi, sillä kyllä, olemme matkalla keskustaan. :D




Eräälle yksityisasiakkaalle kun vietiin pakettia niin meinasi molemmilta pokka pettää totaalisesti. Jani hoiti tuon kuittauspuolen ja minä hain kontista setämiehelle paketin, johon tämä vastaanottaja sitten totesi että "Teillähän on hyvä systeemi tuo että tytöt antaa ja pojat ajaa". Tjooh, mutta meillä ne roolit myös välillä vaihtuu niin että pojat antaa ja tytöt ajaa. Ehkä setämies ei sitä ihan noin kyllä tarkoittanut, mutta muotoili asiansa kieltämättä varsin mielenkiintoisesti.


Keskustan jakojen jälkeen käytiin vielä heittämässä Karismaan vähän tavaraa. Sitten olikin vuorossa pikku hengähdystauko, eli Yhdyskadulle parkkiin ja paikkojen vaihto. Oiskohan kello ollut jotakuinkin 12, eli sen kolmisen tuntia taas vierähti noudoilla. Haettiin tavaraa mm. Purvacilta, Esaprintiltä, Marakonilta, Thomartilta, Private Caselta ja J-Steeliltä. Oli muitakin, mutta nyt lyö sen verran tyhjää ettei yksinkertaisesti pysty, ei kykene muistamaan enempää.


Osa paketeista sivuovelle ettei joka kerta tarvi perälautaa availla.

Päivä pian pulkassa, J-Steeliltä kotia kohti ajelemassa ja ilmeestä päätellen selitän jotain todella fiksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti