lauantai 25. helmikuuta 2012

perjantai 24. helmikuuta

24/02/2012 || auto 6200 || 06.30 - 15.30


Letkeä (ja hyvin flunssainen) 9h työpäivä joka tuntui taas, yllättäen, paljon lyhyemmältä kun mitä todellisuudessa oli. Jakolenkki oli aikalailla tavallinen, lähdettiin Askonkadulta ja sieltä Möysän ja Mukkulan kautta keskustaan. Ja nyt kävi niin, että unohdin koko kameran olemassaolon ihan täysin joten tulee multa nyt ensimmäinen täysin kuvaton merkintä. Mutta yritän kompensoida sitä vähän rikkaammalla tekstillä, katsotaan onnistuuko. ;)


Tjooh, tavaraa oli enemmän kun eilen mutta auto ei silti ollut yhtään sen täydempi. Pikkusälää siis kohtalaisen paljon. Vaikka pysähdyksiä on paljon niin ne menee silti tosi nopeasti, sikäli mikäli vastaanottaja löytyy ihan kohtuudella. Esim. joillain rakennustyömailla oon huomannu, että kun jakeluauto tulee pihaan niin työmiehet häviää kun pieru saharaan ettei vaan kenenkään tarvis kuitata mitään. :D Se on vähän ikävää aina, jos joutuu ympäri rakennuksia ja pihoja yrittää metsästää edes yhtä älyllistä eliötä, joka kykenisi nimensä rahtikirjaan raapustamaan ja edes kertomaan, mihin tavaran voi jättää. Mutta tänään ihme kyllä löytyi, ainakin mun huteran muistini mukaan, vastaanottajat yllättävän helposti joten sellaiseen ylimääräiseen sähläämiseen ei mennyt juurikaan aikaa. Perussählääminen on sitten taas ihan toinen juttu... joo. Ehkä jätän tämän tähän.


Olin kyllä varmaan tosi hehkeän näköinen ja kuuloinen koko päivän, kun jouduin niistämään varmaan vartin välein ja nokka ihan punainen ja silmät turvoksissa. Äänikin ehkä hieman käheämpi ja matalampi ku normaalisti, toivottavasti en pahasti ketään säikyttänyt. Hyvin silti jaksoin parin kahvin ja kohtuu huonojen vitsien voimalla koko päivän, ja kun koko ajan on tekemistä niin ei kerkeä juurikaan sitä omaa olotilaansa edes miettimään.


Jossain vaiheessa jakojen jälkeen suunnattiin Kivistönmäen Shellille jonka pihalla palloili myös nelitoistanen. Muutama sananen siinä sitten heidän kanssa vaihdettiin ja lähdettiin pikkuhiljaa noudoille. Se olikin meidän päivän ensimmäinen tauko, edelliset kahvitkin käytiin vaan lennosta hakemassa. Mä ajoin taas tänään noudot, ja peruspaikkojen (Marakon, Teknoware yms) jälkeen käytiin vielä Hollolan puolella yhdestä paikasta noukkimassa vähän tavaraa kyytiin (ei mahtunu kaikki, kun meidän armas Ategomme on vielä aika vauva ja tavaraa oli sinänsä paljon, kun niitä ei saanut lastata päällekäin) ja sieltä sitten Kiitoon purkamaan ja päivä pikkuhiljaa päätteeseen. 



Multa on monta kertaa tämän (ja myös edellisen) jakson aikana kysytty, että vieläkö tää on se mun unelmien ammatti. Ja joo, kyllä se vaan on. Ja olen ihan älyttömästi tykästyny tohon autoon, se on jotenki niin kivan kokonen että kiipee vaikka puuhun jos on tarvetta. Oon oppinu ihan älyttömästi kaikkea jännää, tarpeellista ja ehkä myös tarpeetontakin, ja olen ihan älyttömän ilonen, että sain toisenkin jakson olla Kiidossa. On ollu ihan huippua. Näin niinku pienenä sivuhuomautuksena tähän loppuun.


Näin on taas yks viikko pulkassa ja loman jälkeen ihan uusin voimin kohti uusia kujeita :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti