perjantai 16. maaliskuuta 2012

torstai 15. maaliskuuta

15/02/2012 || auto 6200 || 06.30 - 14.30

Askonkadulta taas aloteltiin eikä koko päivän jakolenkissä oikeen mitään ihmeellistä ollut. Perussettiä, mutta ei pahalla tavalla. :)

Tänään käytiin taas vaihteeksi Veholla. Piti hakea Muruun vilkku ja joku äänenvaimennin, joka vaurioitui myös siinä eilisessä yhteenotossa jääpalikan kanssa. Ilmaista kahvia, ei siis kummallakaan meistä mitään valittamista.

Noutoja oli tänään mm. Esaprintiltä, Private Caselta, TenStarilta (josta ei sitten kuitenkaan mitään mukaan lähtenyt, koska lava ois ollu sen kymmenen senttiä liian korkea meidän autoon), Marakonilta (jossa käytiin kahdesti, ekalla kerralla eivät olleet saaneet vielä viimeistä lähetystä valmiiksi) ja Ramboomsilta, josta piti lähteä kolme kollia Puolaan vaan eipä tavaroita näkynyt missään eikä kukaan tiennyt asiasta yhtään mitään. Epäilivät, että se ois Marakonilta lähdössä, mutta ei ollut kun oltiin ihan justiinsa käyty siellä. Loppujen lopuksi ne kollit sitten löytyi Sandvikilta, mutta jouduttiin me sielläkin venailemaan hyvä tovi ennen kuin kamat oli saatu autoon asti.

Muru TenStarin laiturissa. Kakkainen peili ja rakeinen kuva, pahoittelut siitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti