torstai 23. helmikuuta 2012

torstai 23. helmikuuta

23/02/2012 || auto 6200 || 06.25 - 16.00 


Tänään oli, arvatkaas mitä?! Kiva päivä! Eikö ollutkin yllättävää. Flunssa vaivaa ja välillä olo oli ku jyrän alle jääneellä, mutta en antanu sen häiritä! Hovikuljettajani soitti aamulla kellon näyttäessä 06.12 ja oltiinkin jo puoli seiskan pintaan Askonkadulla ensimmäistä jakoa suorittamassa. Vaihdettiinkin palleja jo siinä vaiheessa ja ajoin Möysän ja Mukkulan jaot, arviolta pari tuntia, ja UPM:llä vaihdettiin taas vuoroja. Hyvin meni ja oltiin ihan hyvässä aikataulussa keskustassa. :) Kumpikaan meistä ei sählänny tänään oikeen mitään. Keli oli kohtuu liukas kun oli plussan puolella, ja jäätiin kerran melkein jumiin keskustaan ja pariin kertaan jouduttiin turvautumaan kiilaan renkaan alla ettei auto ois lähteny karkuun. 


Jakopaikat oli taas aika perusjuttuja (mm. Sähkö-Lahti, Terveystalo, Sokos, Trio, Maustemesta yms) eikä mitään ihmeellisiä tavaroitakaan ollu kyydissä. Muutamia lavoja ja ihan tarpeeksi pieniä ja keskikokoisia paketteja. Ei mikään vaikee päivä mutta ei kyllä lusmuilemaankaan kerinnyt, koko ajan oli kyllä tekemistä ja siks varmaan päivä tuntukin lyhyeltä vaikka venähtikin reilusti yli yheksään tuntiin.


Keskustajakojen jälkeen haettiin kahvit ja vaihdettiin taas paikkoja ja mä ajoin normaaliin tapaan noudot (ja Hollolan jaon). Noutoja oli mm. Oilonilta, Muotocolta, Elektropointilta, Thomartilta, Stalalta, Volarplasticilta ja Rastecilta jossa itse asiassa käytiin kahteen otteeseen kun ekalla kerralla antoivat meille väärän lavan. 


Sitten päivän päätteeksi Kiitoon, auto tyhjäksi ja nokka kohti kotia. Semmonen päivä se, eikä tässä oikeestaan ollu kun pieni pintaraapaisu... :P Huomisesta tehdään hyvä päivä myös.

Siinä ollaan Sinuhessa, mun viimeisiä jakoja aamulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti