perjantai 10. helmikuuta 2012

perjantai 10. helmikuuta

10/02/2012 || auto 6200 || 06.45 - 15.00 (8h 15min)


Whiiii eka viikko pulkassa vähänkö jännää! Oon käyny ottamassa asiakkailta ihan itte kuittauksia rahtikirjoihin ja avannut perälaudan ja... öö... Eikäku... oonhan mä vissiin tuolla ollut vähän pitempäänkin jo ja ehkä tehny noita juttuja aiemminkin.


Tänään ei alkanu aamu ihan tavanomaisesti koska ei ollu Askonkadulle mitään vietävää vaan mentiin suoraan Merivaaralle. Sitten oli pitkin päivää näitä perus paikkoja, mm. Elmont, Formeca, Terveystalo, Soilituote, Esaprint, UPM jne. Tavaraa ei ollu hirveesti, tai siis kontti ei ollu lähellekään täys, paikkoja oli jopa muutama enemmän ku eilen mut suurin osa oli semmosta pikkusälää joka ei juurikaan tilaa vieny.


Täytyy ny myöntää, että en hirveesti edes muistanu koko kameraa ja päivän kuvasaldo jäi näinollen aika onnettomaksi... mutta on mulla sentään muutama!


En oikeen tiedä miks noista kiepeistä otin kuvan, mutta nyt ku jälkeenpäin miettii niin hyvä että otin, koska kävi niin että Jani nakkas ihan vapaaehtoisesti nuo vastaanottajalle ja oikein erikseen sano, että "Jää sä tänne autoon istumaan ja ota ihan rennosti". :D Eli kiitos kiepeille, että sain pikku tauon lämpöisessä autossa. Teki kyllä ihan hyvää huilia hetki, kun on tää flunssa vähän riesana.

Tänään keskustaa jakaessa repesin ihan kunnolla. Olin just tulossa pakettia viemästä kun vastaan kävelee ukko, sellanen hymyilevä vanha mies jolla roikkuu jääpuikko nenästä. Siis se ei ollu mikään pieni räkätippa tai vastaava, vaan ihan rehellinen jääpuikko. :D Sen hetken kun se ukko oli siinä näkyvissä sain nauruani pidäteltyä, mutta ei sen jälkeen enää pystyny ku autoon nousin... oli muutenkin vähän semmonen hysteerinen päivä, niin ei tuolle voinu olla nauramatta. Eikä se tietty näin kirjotettuna ees oo hauskaa, mutta päivällä oli. Oma kiva paras kiva eiks jeh?! Tänään myös repeiltiin kun kontissa oli rollaattori joka kuulemma ois sopinu mulle hyvin koska sen väri sopi mun korviksien väriin ja siinä ois ollu se penkki, että kun rupee tavaran jakaminen väsyttämään ni voi istahtaa hetkeks alas ja jatkaa sitten pikku tuumaustauon jälkeen hommia. Rollaattorista juttu lähti sitte meneen ihan hämäräksi (jota se kyllä ite asiassa on aina) ja imitoitiin vanhoja, hampaattomia mummoja. Se oli ihan uutta.

(sivuhuomautuksena tähän väliin että on varmaan viimenen kerta kun mua pyydetään pitämään blogia yhtään mistään kun mun jutut lähtee aina sivuraiteille ja keskityn välillä epäolennaiseen ja juttua tulee joskus vähän liikaakin... mutta toisaalta mä kyllä jo ekassa merkinnässä vähän tästä varoittelin, aina oon ollu kova kirjottamaan ja ku kerran saan sanaisen arkkuni auki niin ei meinaa näppäimistökään mukana pysyä ku paahdan menemään. enkä kertakaikkiaan voi olla asiallinen ja kirjottaa vaan päivän kestoa, mukavinta hommaa tai mitä tuolla ny pyydettiinkään. anteeksi siitä.)

Noutoja saatiin muutama Launeenkin suunnalta, jossa yleensä ei meijän auto pyöri. Lemminkäisenkadulta haettiin myös jotain, semmosesta paikasta missä ei oltu ennen käyty vaikka sielläpäin muuten on pyöriskelty päivittäin. Ja tänään jopa saatiin kyytiin se lava, mitä eilen YITn kavereilta käytiin kyselemässä. Nyt oli asiasta tietävät heputkin työmaalla paikalla niin homma suju vähän jouhevammin. 

Noudot oli taas kivoja kun sain ajella. Enemmänkin olisin kyllä voinu mutta onhan tässä näitä päiviä vielä jäljellä.

"Muru"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti